Medlemslogin Opret profil

Sponsorer

Velkommen til

 
 
 
 
 
Nytårsmenu 2019
 

Forret
Torskerillette
Bacon crumble, sennep/dildcreme,
rødbede crudité og urter

Hovedret
Kalvemørbrad
Marineret grønt tilsmagt med estragon, brændt selleritimbale,
morkelsauce og pommes duchesse m/merian

Dessert
Citron og vanilje panna cotta
Cognac marinerede bær og citronmelisse
 
 
Pris: kr. 345,- per couvert


Ekstra tilkøb
Halv hummer à la hovmester
m/dild mayonnaise


Pris: kr. 215,- per couvert

Bestilling:

Årets Nytårsmenu kan bestilles ved henvendelse i Kabyssen eller på T 4919 1548
inden torsdag den 26. december kl. 16.00. Bestilling er bindende, seneste
framelding er torsdag den 26/12-2019

 

Afhentning:

Skal afhentes i Kabyssen, Sletten Bådeklub, 31. december i tidsrummet 12:00 - 14:00.

OBS! Betaling bedes venligst ske i forbindelse med afhentning.
 

Nyheder

Kalender