Nytårsmenu 2019
Forret
Torskerillette
Bacon crumble, sennep/dildcreme,
rødbede crudité og urter
Hovedret
Kalvemørbrad
Marineret grønt tilsmagt med estragon, brændt selleritimbale,
morkelsauce og pommes duchesse m/merian
Dessert
Citron og vanilje panna cotta
Cognac marinerede bær og citronmelisse
Pris: kr. 345,- per couvert
Ekstra tilkøb
Halv hummer à la hovmester
m/dild mayonnaise
Pris: kr. 215,- per couvert
Bestilling:
Årets Nytårsmenu kan bestilles ved henvendelse i Kabyssen eller på T 4919 1548
inden torsdag den 26. december kl. 16.00. Bestilling er bindende, seneste
framelding er torsdag den 26/12-2019
Afhentning:
Skal afhentes i Kabyssen, Sletten Bådeklub, 31. december i tidsrummet 12:00 - 14:00.
OBS! Betaling bedes venligst ske i forbindelse med afhentning.