På generalforsamlingens opfordring om at beholde nogle kajakker, opfordrede bestyrelsen klubbens medlemmer til at komme med en tilbagemelding inden d. 1. maj 18.

Behovet har vist sig at være 3 kajakker, og 5 stativpladser.

Vi har derfor besluttet at beholde 3 kajakker og 2 stativer med i alt 12 pladser.

Øvrige kajakker og stativer er pr. 1. maj 18 solgt til den nyetablerede kajakforening, begge foreningers kajakker vil blive opbevaret i stativerne bag Strandlyst. Sletten Bådeklubs har beholdt de to stativer tættest på optimistjollestativerne.

Foreningerne imellem har aftalt en oprydning på området mandag uge 19.

Det er som allerede oplyst udlån på eget ansvar, og ingen mulighed for instruktørhjælp i klubregi.

Klubben har pt ingen mulighed for at opbevare øvrigt udstyr, så dette må du selv medbringe.

Nærmere oplysninger ang. kajak- og stativer vil følge hurtigst muligt.

Skulle du have spørgsmål kontakt Rita Johnsson på 1rita.johnsson@gmail.comeller Erik Møller-Madsen på emm@canon.dk

Med _ /) hilsen

Rita Johnsson