Sletten Bådeklub

Sletten bådeklub blev stiftet den 16.juni 1964 af en række aktive sejlere med båd i Sletten havn.

Hver eneste dag året rundt er der medlemmer, der enten hygger sig i kabbyssen eller er på vandet for at træne eller bare cruise rundt på Øresund. I årets løb afholdes forskellige arrangementer for medlemmerne. FOr juniorerne (8-24 år) er der udnervisning og træning mandag-tirsdag- og torsdag i optimist og 29er, soimmerlejr, stævnedeltagelse i ind- og udland samt en række andre aktiviteter.
 For seniorerne er der i sejlsæsonen onsdagsmatch i samarbejde med Nivå Bådelaug. Herudover arrangeres der foredrags- og jazzaftner, klubture og fester, som styrker klublivet og det sociale samvær.

Sletten bådeklub byder dig velkommen! Det er vores håb, at klubben også i de næste 50 år udvikles og drives af frivillige kræfter så SLetten Bådeklub fortsat vil være den mest attraktive klub på Øresundskysten.