24. maj 2020
OBS! Kabyssens åbningstid er hver dag indtil videre sat til kl. 10.30

19. maj 2020

KABYSSEN ÅBNER

I overensstemmelse med reglerne for håndtering af coronavirus og udmelding fra Dansk Sejlunion åbner vores højt savnede Kabys TORSDAG DEN 21. MAJ.

Der vil efter reglerne kun være plads til max 40 personer ad gangen, og derfor indføres 2 seatings til både frokost og middag med en lukkeperiode imellem, så alle borde kan blive afsprittede.

Der vil således være åbent hver dag fra kl. 10 – 11.40 (med afspritning og opdækning fra 11.40-12.00).

Frokost:
1 seating kl. 12.00-13.15 og 2. seating kl. 13.30-15.00

Middag:
1 seating 17.30-18.45 og 2. seating kl.19.00-20.30

Toiletterne er blevet forsynet med berøringsfrie vandhaner og sæbeautomater, og alle borde er nylakerede.

Bemærk venligst, at Sletten Bådeklub stadig er omfattet af forbuddet mod, at klubhuse åbnes, så det er alene Kabyssen, der er åben. Arrangementer m.v. vil først finde sted, når reglerne herom ændres, og toiletterne må ikke anvendes til omklædning for sejlere.

Formand for Sletten Bådeklub

11. april 2020

Kære medlem.
Efter regeringens sidste udmelding må vi desværre meddele, at klubben fortsat er lukket.

Kabyssen holder dog fortsat åbent for bestilling og køb af TAKE AWAY -
T 49191548 eller 28836349 (tlf. åben alle ugens dage)

28. marts 2020

Kære medlem
I forlængelse af de af regeringen udsendte påbud må vi desværre atter udsætte årets generalforsamling i Sletten Bådeklub. Vi vender tilbage med yderligere information senere.

Desuden gælder det fortsat, at Sletten Bådeklub er lukket for alle arrangementer. Dog kan man i Kabyssen bestille og købe Janniks glimrende take awaymad, som hermed anbefales varmt!

Bestyrelsen for Sletten Bådeklub

Fra Dansk Sejlunion:
Myndighederne har med virkning fra den 18. marts 2020 kl. 10.00 indført et midlertidigt forbud mod at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet.
Enhver skal undgå smittespredning. Derfor er det vigtigt, at vi alle udviser sund fornuft, passer på hinanden og følger Sundhedsstyrelsens generelle anvisninger.
Alle opfordres til at følge nedenstående råd for at begrænse smitten mest muligt:
- Udvis respekt og hold god afstand til hinanden – min. 2 meter.
- Bliv så vidt muligt udendørs.
- Undgå at være flere sammen og at forsamles i grupper på mere end 10 personer.
- Følg Sundhedsstyrelsens anvisninger til god håndhygiejne – vask hænder, sprit ofte hænder af og nys/host i ærmet.

_____________

Sletten d. 12. marts 2020

I forlængelse af regeringens udmelding, samt udmeldinger fra Dansk Idræts Forbund, holder Sletten Bådeklub og Kabyssen lukket for al aktivitet og mødevirksomhed fra og med

Fredag d. 13. marts

foreløbig til og med

Mandag d. 30. marts

Bestyrelsen vil senere vurdere, om der er behov for at forlænge lukningen afhængigt af de udmeldinger, der kommer fra centralt hold.

Bestyrelsen for Sletten Bådeklub