Indkaldelse til ordinær generalforsamling 20.3.2024.pdf
Redegørelse vedr. spørgsmål fra Henrik Madsen til bestyrelsen.pdf
uge 12.2024 Dagens ret.pdf
Aften menu .pdf
Frokostmenu.pdf
Aktivitets Kalender medio marts - medio juni 24.pdf
RECEPTION 20. marts 2024 kl. 16.00 – 18.00 i Sletten Bådeklub
Vi har i dag nået en milepæl i Sletten Bådeklubs ungdomsafdelings arbejde.
For første gang i klubbens 60 årige historie har vi fået udtaget sejlere til at repræsenterer
Danmark ved OL.
Det er Daniel Nyborg og Nikolaj Buhl, som er udtaget nu i eftermiddag efter et både langstrakt
og spændende forløb over først EM i November i Portugal og nu VM på Lanzarote, som sluttede i dag.
Vi fejrer begivenheden med en uformel reception i Kabyssen onsdag den 20. marts 2024 kl. 16-18
og alle medlemmer af klubben er inviteret. Jeg håber du har tid og lyst at deltage
inden vi afholder generalforsamlingen samme dag kl.18:30 i Kabyssen.
Niels Ole SlothSletten Bådeklub, Ungdomsafdelingen
_______________
____________
Redegørelse vedrørende spørgsmål fra Henrik Madsen til bestyrelsen angående anskaffelse af nyt inventar til klubhuset.
Klik i nedenstående link for at læse: Redegørelse og spørgsmål i pdf-format.
Redegørelse vedr. spørgsmål fra Henrik Madsen til bestyrelsen.pdf
_______________
Besøg KABYSSENS nye flotte hjemmeside:
www.kabyssen-slettenhavn.dk
Her kan du checke Dagens ret, menuer, catering og
booke bord samt tilmelde dig Nyhedsbrev.
DAGENS RET UGE 12
Dagens ret serveres tirsdag til lørdag mellem kl. 18.00 og 19.45
Pris: kr. 125
Input til nye retter, forslag og ændringer kan skrives i lugen
Tirsdag den 19. marts
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, surt og skysauce
Onsdag den 20. marts
kl. 16-18 OL- RECEPTION
kom og ønsk vores dygtige sejlere
Nikolaj Buhl og Daniel Nyborg tillykke med udtagelsen til OL
kl. 18.30 GENERALFORSAMLING
Efter generalforsamlingen serveres
GULE ÆRTER med medister
Pris kr. 125,- ekskl. drikkevarer
Klubben er vært for en snaps.
Torsdag den 21. marts
Skipperlabskovs med surt og persille
Fredag den 22. marts
Skipperlabskovs med surt og persille
Lørdag den 23. marts
Citronbagt laks med hvide kartofler, hollandaise og dampet grønt
Søndag den 24. marts
Aften lukket
KABYSSEN
Sletten Havn 10 3050 Humlebæk Tlf. 49191548 www,kabyssen-slettenhavn.dk
Aften kort
Forret 115kr.
-Rejecocktail helt klassisk i et højt flot glas
Hovedret 195kr.
-Kabyssens store hjemmelavede tartelet med sæsonens fyld
og grov persille
Desserter 95kr.
-Citronfromage med brændt hvid chokolade
-2 stykker ost fra køkkenet med knækbrød
Dagens ret - kr. 125,-
Børneret
Frikadeller med fritter – 95kr.
Retterne udskiftes løbende og der suppleres med flere i sommerhalvåret
Velbekomme
KABYSSEN
Sletten Havn 10 3050 Humlebæk Tlf. 49191548
______________________
_______________
________________
_________________________