Det er ambitionen at Sletten Baadeklub deltager i sejlsportsligaen http://sejlsportsligaen.dk/ . Klubben er tilmeldt for 2017 og 2018 og træder ind i 2. division. Liga deltagelse er for alle klubbens medlemmer. På sigt vil der blive etableret en national ungdomsliga. Det er hensigten at Sletten deltager her.

Ligadeltagelsen 2017 organiseres af J70 udvalget. I denne er der udpeget holdleder og rorgængere for at sikre Sletten Baadeklub en god start i ligaen (se under). Der etableres i foråret et bruttohold, hvorfra der ’udtages’ sejlere til ligastævnerne. Jens BM er tovholder/holdleder. Til info kan man deltage med op til 8 sejlere til hvert stævne og skifte ud mellem sejladserne.

Ønsker nogen i klubben at stille et alternativt ligahold er det muligt og så arrangeres et lokalt stævne hvor der sejles om hvem der skal repræsentere klubben.

Der er 4 Liga stævner i 2018:

Stævne1. Division2. Division
Stævne 1 | Frederikshavn26. maj - 27. maj2. jun - 3. jun
Stævne 2 | Kerteminde16. jun - 17. jun23. jun - 24. jun
Stævne 3 | Skovshoved24. aug - 26. aug18. aug - 19. aug
Stævne 4 | Aarhus7. sep - 9. sep1. sep - 2. sep

Ved spørgsmål / andet kontakt Jens Bojsen-Møller (2685 4059 eller jens_bojsen_moller@hotmail.com)