Sponsorer

Velkommen til

Link til endelig resultat liste her

Link til stævnefotografernes billeder her

Sletten Cup 2016 vil blive husket som et stævne, der skiller sig lidt ud fra mængden. Formiddagen i tåge, svag sydøstlig vind og kraftig 2 knobs nordgående strøm. Det gav meget vanskelige men lærerrige forhold for sejlerne på banen. Det gav nogle meget langsomme opkryds og mange mærkeberøringer. Efter frokost opklaring til høj sol men fortsat svag vind og kraftig nordgående strøm.

Vi have tre Sletten sejlere på skadesbænken, så Astrid, Silje og Carl Emil måtte følge sejladserne fra dommerskibene. Men Sletten Sailing Team blev alligevel repræsenteret på podiepladser idet Florien i sit sidste stævne i B-klassen sejlede sig ind på en flot 3. plads blandt de 19 tilmeldte B-sejlere. Jonas Ullmann i Europajolle sejlede sig til en flot 2. plads efter tre sejladser, hvor han blev toer i alle tre sejladser. I C-klassen stillede fire Sletten-sejlere til start. Alfred Holck kom ind på 9. plads, Andreas Freytag Larsen på en 12. plads, Victoria Vestergaard på en 15. plads og Ida Marie æLegaard Christensen på den 16. plads.

Opti A feltet var KDY domineret både på podiepladserne og i top 6. Vinder blev Jens-Christian Dehn Toftehøj med tre førstepladser i tre sejladser, andenplads til Malthe Ebdrup og tredieplads til Anders Vesterholm-Lavesen. Sletten Sailing Team´s Victor Melchior  sejlede sig til en flot 9. plads og Marcus de Leeuw en 16. plads.

Opti A præmieoverrækkelse med tre stolte KDY-sejlere 1. JC, 2 Malthe og 3. Anders.

Opti B præmieoverrækkelse - 1. Emil Østerby, Espergærde Sejlklub, 2. Emil Foxby-Jacobsen, Helsingør Sejlklub og 3. Florien Verbeek, Sletten

E-jolle præmieoverrækkelse - 1. Daniel Hopmann, YF, 2. Jonas Ullmann, Sletten, 3. Rasmus Bergmann Fabrin, YF.

Zoom8 præmieoverrækkelse, 1. Stine Habekost KDY/Nivå, 2. Lucas Hopmann, YF, 3. Clement Aasholm-Brandley