SPONSOR

SØLVSPONSORER
SLETTEN SAILING TEAM

Sletten Bådeklub søger sponsorer til Sletten Sailing Team

Bliv sølv- eller guldsponsor.

Sølvsponsor 2016 med et sponsorbidrag på mellem kr. 5.000 og kr. 24.999 årligt.

Guldsponsor 2016 med et sponsorat på kr. 25.000 eller mere årligt. .

Klik her for at oprette en profil

Som medlem af Sletten Bådeklub har du mulighed for at være med i kajak afdelingen. Vi har otte klubkajakker og plads til ca. 30 privatkajakker. Vi har et åbent og uhøjtideligt miljø, hvor der er fokus på både den enkeltes færdigheder i kajakkerne og et godt og velfungerende klubliv gennem fælles aktiviteter som kurser, fællesroninger, foredrag og andre frivillige initiativer. Vi er en lille klub hvor du selv har mulighed for at præge livet i klubben.

Da vi desværre ikke har mulighed for opbevaring, skal du selv medbringe pagaj, vest, sprayskørt og våddragt.

Du skal være EPP2 roer for at må ro alene, men i området mellem Sletten Havn og Nivå, må du ro sammen med andre med EPP2 erfaring. Du kan tage et EPP2 kursus hos os eller ”ude i byen”.

PT er der ingen ledige stativpladser til private kajakker

·         Betal kontingent til bådeklubben

·         Betal ”leje af klubkajak” under tilmeldinger

·         Få et booking nummer via Christian cjorck@gmail.com

·         Tilmeld dig epp kursus her eller hos en anden udbyder

Fællesroning er hver onsdag kl 18 samt søndag kl 10.

• Fællesroningen aftales ofte på Facebook gruppen "Kajak i Sletten"
  • Indimellem har fællesroning har et tema, hvor vi fx finpudser forskellige teknikker.
  • Der vil være en rovagt på hver søndag fra d. 23 april til den 24 sep.

Klubkajakker

• Klubbens kajakker bookes på rokort.dk før din sejlads (gælder også fællesroninger)
  • Book kun i et realistisk tidsrum - andre kan have brug for at komme på vandet.
  • Vi bruger rokort.dk til bookning af klubkajak. Det kræver separat brugeroprettelse som fås ved indbetaling af leje og henvendelse til Christian på cjorck@gmail.com

Sociale medier

• Kajakafdelingen har to facebook grupper; en lukket og en åben.
  • "Kajak i Sletten" er lukket og bruges typisk til samtale, udveksling af billeder, links, video mv. Gruppen er lukket for at sikre billeder og tekster af dig ikke automatisk vises på dine venner væg.
  • Sletten Kajakklub bruges til ekstern promovering af vores klub og aktiviteter med andre klubber i vores område. Giv gerne siden et Like.

Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Pernille Gøttler - pernillegottler@webspeed.dk

Vi ses på vandet :)